Wat te doen bij een aanrijding in het buitenland?

Dat is al vervelend genoeg. Vul (samen met de eventuele tegenpartij) het Europees schadeformulier zo volledig mogelijk in. Maak foto’s van de situatie en de beschadigde objecten. Wanneer u niet meer kunt rijden met uw camper, belt u met de alarmcentrale van AnsvarIdéa.

Het telefoonnummer is +31 (88) - 0011290.

Rijdt u in een Belgisch gekentekende camper en hebt u hulpverlening meeverzekerd? Dan kunt u ook bellen met bovengenoemd telefoonnummer. De alarmcentrale regelt dat uw camper naar een reparateur in de buurt wordt vervoerd of naar een door u op te geven adres en regelt ook het vervoer van u en uw eventuele passagiers (inclusief bagage). Bij terugkomst meldt u de schade direct aan uw tussenpersoon of AnsvarIdéa door middel van een ingevuld en ondertekend schadeformulier.

Heeft u schade aan uw caravan en u kunt niet verder rijden? Neemt u dan contact op met de alarmcentrale van uw autoverzekeraar.

Beschikt u over een Belgisch gekentekende caravan? Dan kunt u wanneer u hulpverlening heeft meeverzekerd, contact opnemen met bovengenoemd telefoonnummer.

Vind een assurantieadviseur

AnsvarIdéa werkt uitsluitend met assurantieadviseurs. Indien u deze nog niet heeft, dan kunt u hieronder een adviseur bij u in de regio zoeken.

Postcode
.

{{searchResultText}}

{{advisor.Name}}
{{advisor.Addressline1}}
{{advisor.Addressline2}}
{{advisor.Phone}}
Afstand: {{advisor.DistanceKM}} kilometer
Partnerkantoor